AddMovie

AddMovie 1.8.9

Voeg video's van verschillende formaten samen tot één bestand

VOOR

  • Voeg verschillende formaten tegelijk samen
  • Snelle & betrouwbare opsplitsfunctie
  • Schermafbeeldingen maken
  • Sla audio apart op

TEGEN

  • Onduidelijk menu
  • Geen synchronisatie verschillende resoluties
  • Slechte uitvoerkwaliteit bij sommige formaten
  • Uitvoerformaat wijzigen in opties ipv. menu

Gemiddeld
6

Met de probeerversie van AddMovie plak je gratis meerdere filmpjes van verschillende formaten aan elkaar. De videobewerkingssoftware ondersteunt de meeste gangbare bestandstypen en functioneert bovendien als 'doodgewone' video converter.

Het AddMovie-menu bevat een bestandenlijst waar je naar hartenlust video's in sleept. Rechtsonder vind je de actie-knoppen. Met 'Export Movies' converteer je de geselecteerde filmpjes, terwijl je ze met 'Add Movies' samenvoegt tot één bestand. Via een uitschuifvenster - met een kleine video player - vind je nog enkele nuttige functies van AddMovie. Zo splits je een video eenvoudig in 2 delen: dit gaat foutloos en razendsnel. Ook maak je met een enkele muisklik een schermafbeelding van een bepaald frame.

Toch is er genoeg aan te merken op AddMovie. Zo levert de applicatie bij het plakken van filmpjes met verschillende beeldgroottes helaas geen eindproduct met gesynchroniseerde resolutie. Tevens is de kwaliteit van geconverteerde bestanden voor sommige formaten (bijv. 3pg, mpg) ronduit slecht. Ook het menu kan er op vooruit: een handvol onduidelijk benaamde knopjes leidt tot een gebrek aan overzicht. Bovendien bepaal je het uitvoerformaat om de een of andere reden via de opties in plaats van het menu.

AddMovie is onbetwistbaar een nuttige applicatie voor het samenvoegen van aparte filmpjes tot één enkel videobestand. Verder wegen enkele handige functies op tegen de overwegend lage uitvoerkwaliteit van geconverteerde video en onduidelijkheden in het menu. Misschien is de naam van het programma hiervoor wel representatief: 'MergeMovie' zou de functionaliteit een stuk beter beschrijven dan 'AddMovie'.

Meeste downloads Multimedia voor mac

Meer
AddMovie

Download

AddMovie 1.8.9

Beoordelingen about AddMovie